Kernebrød

Ingredienser

1 squash

5 æg

3 spsk kokosolie

3 spsk gurkemeje

1 1/2 tsk havsalt

300g blandede frø og kerner

200g nødder og mandler

1 1/2 tsk HUSK loppefrøskaller

 

Tilberedning

Squash rives fint eller blendes groft i foodprocessor såikke til mos.

Herefter blandes æg, olie, gurkemeje, og salt. Tilsæt frø, kerner og nødder. Vend squash i og tilsidst loppefrøskaller.

Kom dejen i en smurt bageform og bag ved 160 grader i ca 1 time.

Server med banan, hummus, pesto og laks, avocado, tomat eller hvad du kan lide.

Opbevares på køl da der er æg i.

Jeg plejer at skære det i skiver og fryse det ned.. så er der altid en skive der lige kan varmes på brødristeren.

Squashen kan skiftes ud med rodfrugter eks, pastinak, gulerod, knoldselleri, rødbede… bare lige det du har i køleskabet.